Over het festival

Wat is Het Grootste Wieler Kennisfestival van Nederland?
Het Grootste Wieler Kennisfestival is het event waar je (met je fietsvrienden) naartoe gaat om veel kennis en inspiratie op te doen over alle aspecten van wielrennen.
Van voeding tot gericht trainen, onderhoud, de laatste gadgets, kleding en fietsen tot en met de mooiste wielerverhalen.

Je stelt je eigen persoonlijke programma samen en kan kiezen uit allerlei lezingen, workshops en sessies die op verschillende podia worden aangeboden.

En je kan natuurlijk lekker rondzwerven op de inspiratie-markt. Om zelf of met je team inspiratie op te doen voor jullie toekomstige tenue. Te proeven van trainingsvoeding of gewoon de laatste mooie fietsen te bewonderen.

Het festivalterrein
Het festivalterrein wordt opgebouwd in en om het terrein van de Gasfabriek in Deventer. Met natuurlijk gebruikmaking van de ruimtes in de historische gebouwen, aangevuld met tenten, foodtrucks, buitenbars en mooie aankleding.

Er zijn meerdere overdekte podia waar we inhoudelijke sessies kunnen aanbieden. En naast deze podia is er een grote tent waar we een mooie inspiratie-markt gaan organiseren. En uiteraard zijn er een 2-tal grote overdekte terrassen waar deelnemers tussendoor kunnen eten en drinken.

Geen gegarandeerde plek bij elk optreden!
Bij Het Grootste Kennisfestival kun je lekker rondzwerven en kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Dus anders dan op een standaard congres heb je hier (zoals eigenlijk bij elk festival) dan natuurlijk geen gegarandeerde plek bij elke presentatie of elk optreden. Er is een veelheid aan keuzes op elk moment, waardoor iedereen ruimschoots aan zijn/haar trekken kan komen. Elk podium heeft natuurlijk wel zijn beperkingen wat aantal bezoekers betreft, dus als je ergens per se naartoe wilt is er maar 1 oplossing: zorg ervoor dat je er ruim op tijd bent.

Een initiatief van Het Grootste Kennisfestival en Menno Haanstra, die het programma samenstelde.

Het Grootste Wielerfestival

Datum
15 juni 2024,

Programma 14.00 – 18.00 uur
(terrein open van 13.00-20.00 uur)

Prijs
35 euro incl btw

Locatie
Ga naar de locatiepagina