Word partner van Het Grootste Wieler Kennisfestival

Download Partner PDF

Wil je ook als partner meedoen aan Het Grootste Wieler Kennisfestival van Nederland op 15 juni in Deventer?

Het Grootste Wieler Kennisfestival is het event waar je (met je fietsvrienden) naartoe gaat om veel kennis en inspiratie op te doen over alle aspecten van wielrennen, gravelen en MTB-en.
Van voeding tot gericht trainen, onderhoud, de laatste gadgets, kleding en fietsen tot en met de mooiste wielerverhalen.

Je stelt je eigen persoonlijke programma samen en kan kiezen uit allerlei lezingen, workshops en sessies die op verschillende podia worden aangeboden.
En je kan natuurlijk lekker rondzwerven op de inspiratie-markt. Om met je team inspiratie op te doen voor jullie toekomstige tenue. Te proeven van trainingsvoeding of gewoon de laatste mooie fietsen te bewonderen.

Uiteindelijk is het natuurlijk ook gewoon een leuke dag uit met je wielervrienden met toffe muziek, de grootste wielerquiz van Nederland, lekker eten en drinken en nog veel meer. En je kan als je wilt ook nog een tochtje fietsen maar dat hoeft niet.

Dit jaar gaan we het voor de eerste keer organiseren. Natuurlijk niet met het idee dat dit eenmalig is maar met het idee dat het een eerste stap is die we samen met onze partners zetten om er echt een groots event van te maken voor meerdere jaren.

Samen met partners willen een heel gaaf programma maken en een geweldige inspiratie-markt creëren.

De vraag aan jou als partner is wat je hierin zou kunnen en willen doen. Misschien wil je wel een heel podium invullen met gave sessies of workshops of kan je zorgen voor een mooie lezing van een (oud) prof wielrenner. Maar uiteraard is het ook prima als je 1 of 2 sessie kan verzorgen. En/of kan je een mooie stand creëren op de inspiratiemarkt. In de bijgevoegde pdf vind je alles nog een keer op een rijtje.

Zou geweldig zijn als je hier als partner direct het eerste jaar bij bent.

Partner Worden?

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam